Fabian Raw

INSTAGRAM & SNAP: venjar

Ville klær

 • Publisert: 28.08.2017, 17:47
 • Kategori: Wear and gear
 • Nå som jeg endelig har fått en god turpartner, er det allerede blitt rutine å gå en runde i Nordmarka et par ganger i uken - noen ganger også med et bad. Jeg merker jeg blir mer og mer avhengig av naturen som om det er sukker i blodet mitt. Det er luften, lukten og hvor vakkert naturen er, nesten helt uberørt og avsides fra storbyen. Noen ganger skulle jeg ønske vi kunne kvitte oss med alt som heter asfalt og betong - la trær gro friere og la små pinnsvin, mus, grevlinger og alle andre uskyldige dyr få plass i økosystemet også i byen. Men det blir for vilt og farlig for oss mennesker som heller vil sette oss selv i fare ved å bli påkjørt av biler og alt annet som går over 70km/t.

  Men dette gjør heller at jeg setter mer pris på å komme meg ut av bykjernen og opp i marka. Jeg og Kristine har den siste uken gått og tatt kveldsbad i et tjern ikke langt fra Tryvannsstua. Det er ikke før vi faktisk har kommet opp av vannet hvor vi kjenner hvor deilig det faktisk er, hvor rike vi er på livet, i vår egen økonomi og viten om hvor viktig det er å være i naturen, langt unna de fleste mennesker. Vi er faktisk stort sett alene. 

  Etterhvert skal jeg arrangere fler turer hvor naturen er villere og enda mer urørt. Hvor neste mennesker er langt unna, og hvor vi kan koke middag over åpen ild.

  Jeg har lenge vært fan av merket Patagonia, og endelig har Junkyard tatt det inn og inntil sitt bryst!

  Patagonia jobber for å bekjempe miljøkrisen og skape et mer bærekraftig samfunn samtidig som de lager dødsfine klær til å gå tur i hvor som helst:)

   


  Patagonia sine t-shirt kommer i frekkkkke farger og er
  Laget med bluesign technologies som innebærer at man bruker kjemikalier og materialer som er snille mot miljøet, arbeiderne og forbrukerne. Jeg gikk for blant annet denne i Coral - check it
  out here

  RABATTKODE: FABIAN15

  Bruk denne koden når du handler for over 500kr på Junkyard og få 15% rabatt (gjelder ikke salgsvarer eller limited edition)


   

  Knalldigg sekk fra Patagonia som rommer 26l av alt du trenger for en lengre tur - sjekk den ut HER

   

   

   

   
   

   

   

 • Publisert: 28.08.2017, 17:47
 • Kategori: Wear and gear
 • 0 kommentarer
 • Vask fleisen din gutt!

 • Publisert: 24.04.2017, 15:15
 • Kategori: Wear and gear
 • Jeg har i utgangspunktet hatt liten tro på den revitaliserende effekten av hudpleie og hår-produkter. Hva gjorde man for tusenvis av år siden?

  Da studerte i London for 4 år siden dro jeg ofte til Monmouth Street for å drikke kaffe - noe som helt uten tvil var revitaliserende for både kropp og sinn. Men rett ved siden av cafeen ligger Kiehl's - en veteran innen kosmetikk, tidligere apotekervarer og er blitt en kjede som er vokst seg stor. Jeg hadde ekstremt plaget hud i ansiktet på den tiden og fikk utrolig god service av en overkant androgyn fyr i hvit legefrakk i butikken. Av en eller annen grunn hadde jeg aldri noen daglig rutine på å vaske ansiktet mitt ordentlig. Noe som egentlig er ganske merkelig, ettersom det er ansiktet man presenterer seg selv med, først og fremst i de fleste situasjoner. Jeg var vel for "mann" og sta på akkurat det. Og jeg tror nettopp denne oppgjorte meningen om at "skikkelig mannfolk" ikke bruker hudkremer eller andre kosmetiske varer, gjør at mange menn går unødvendig rundt med et ustelt ansikt. 

  Uansett, mannen i legefrakk testet alt mulig på huden min og fant ut hva han mente var som skreddersydd for meg. Jeg kjøpte en haug med produkter i ren desperasjon, men uten at lindret plagene noen særlig merkbar grad. Da jeg var hos Kiehl's i Cambridge noen måneder senere i ble jeg anbefalt noe helt annet som også skulle være perfekt botemiddel for min plagede ansiktshud. 


   

  Det er klart jeg innså at det å vaske seg i ansiktet med en form for fremstilt eller naturlig ansiktsvask er nødvendig når vi lever i en industrialisert verden og med en langt større grad av forurensing enn man gjorde for tusenvis av år siden. Avfallsstoffer og kanskje maten vi spiser gjør at vi får økt talgproduksjon? Mye har også stress og disse hormonene å gjøre. Dette er bevist ved forskning, selv om min fastlege nektet dette faktumet som flere dermatologer har bekreftet i etterkant. Men er det en ting jeg ikke fikser, er når det er altfor mye å velge mellom og ut ifra. Toner, scrub, night serum, anti-aging?! 

  Come on..

  Jeg endte riktig nok opp med å holde meg til en ansiktsvask fra Kiehl's, og droppet alt det andre som bare gjorde huden min avhengig og ustabil. For all del, jeg skal ikke skitne til Kiehl's sin merkevare. Men bare ikke oversell til en mann igjen, de vil føle seg lurt.

  Bad Norwegian gjør det enkelt med rene naturlige produkter, rent, praktisk design og hvor alt faktisk er produsert i Fredrikstad i Norge. 

  Ironisk nok er hovedinvestor og partner i BN den som var med på å få Kiehl's inn til Norge og den personen som ga meg full innføring i hva Bad Norwegian handlet om. Det er i denne "gavepakken" to enkle produkter tilegnet menn. Menn har grovere og fetere hud enn kvinner og trenger tilpassede produkter for huden, spesielt i ansiktet. Disse produktene er luktfrie og forstyrrer ikke parfymen, deodoranten eller annen godlukt man skulle ønske å påføre seg. Ansiktsvasken inneholder cannabisolje (ingen bieffekter f9s) og etterlater huden mindre tørr enn tilsvarende produkter. Den har en "cooling" effekt med naturlig menthol i seg som virkelig river i fleisen, og med knuste aprikos-kjerner som gjør at det røsker litt i porene. Jajaja det høres knalldigg ut. Ansiktskremen er ikke for drøy og kjennes helt naturlig med hudens PH-verdi. Den er pakket i en lufttett beholder og kremen presses opp via et pumpesystem, dette for å unngå bakterier og bevare holdbarheten. Sjekk det ut på nettsiden deres og få 10% off, eller om dere tilfeldigvis er på Gardermoen, selges det på 

  #SPONSSSSSS

  Takk til Bad Norwegian for bra produkter :)

  Peeze out cheeze out!

   Keep it in the shower then you'll never forget it
   

 • Publisert: 24.04.2017, 15:15
 • Kategori: Wear and gear
 • 5 kommentarer
 • Herre min hatt for en aften

 • Publisert: 21.04.2017, 17:54
 • Kategori: Wear and gear
 • Her er et innlegg dedikert til alle dere som sliter med å analysere refleksjonene mine (inneholder noe content kun for dere over 18 år) <3

  Etter en eviglang onsdag på skolen skulle jeg kave meg hjem..i det jeg står utenfor døren innser jeg at nøklene ligger i en annen jakke enn jeg har på meg. Samtidig kommer jeg på at jeg er invitert på "Herreaften hos Douglas", og at jeg skal møte en kompis utenfor filialen deres i Bogstadveien om 15 min. I samme øyeblikk dør iPhonen og jeg får ikke tak i noen. Steve Jobs ville vridd seg i graven..


  Nailer Pattinson-blikket
   

  Det er i sånne stunder jeg bare har lært meg å puste rolig og tenke positivt. Så er jeg jo såpass løsningsorientert at jeg stikker innom min favoritt frisørsjappe "The Gossip", gaten nedenfor og lader mobilen samtidig som jeg får litt hårtips og styling. Welllll.

  Jaaada, menn er jo kommet ut av det metroseksuelle skapet og det handler ikke bare om forfengelighet, og det trenger ikke være jålete. Alle vil fremstå representativt og anstendig - et tegn på at du tar vare på deg selv og har ting på stell. Håret mitt bruker jeg særdeles lite tid på og er et prosjekt jeg egentlig har gitt opp litt og jeg lar det heller vokse. Dette medfører en ganske kjip periode med MacGyver-look og en del frustrasjon, men så har jeg aldri "spart" så lenge at jeg kan ikke gi meg nå!? Min kjære mor ringte meg ene og alene for å fortelle meg at "nå MÅ du klippe deg". Noe hun åpenbart har tenkt på siden sist vi så hverandre.


  Tenker å holde ut noen cm til på håret. Rocker MacGyver i mellomtiden (for gammel referanse?)
   

  Uansett. Til slutt kom vi oss inn og ble møtt med Champagne (ikke Cava) i døren og ble satt til bords. Mye sånne type venues og events kan være veldig stivt, påtatt og litt glorete. Men dette var faktisk ganske hyggelig. Det ble servert mat, med god rødvin til og vi ble presentert for en rekke produkter fra både Dior og noe jeg virkelig fikk øynene opp for : Bad Norwegian. 

  Det kan kanskje virke litt i overkant mannete og "la menn værra menn"-aktig. Men disse gutta gjør det enkelt i både produktkategori og design. Bad Norwegian produserer produktene sine i Fredrikstad i Norge og er helt uten parabener, silikon, animalske produkter eller noe annet miiig som tuller med huden din i lengden.

  Jeg møtte begge gründerne bak konseptet og fikk veldig sansen for ideen og visjonen deres.  Kommer til å skryte mer av det senere. 

  Takk til Personlige Opplevelser for invite.

  Nå er jeg blitt sørpesen forkjølet igjen..mannfluensaen kommer, så vask hender og ta spirulinaen din

  Cheeeeze out!!  YEH, they made their own vodka!? The cosmetics are for men only . but the vodka's for all sexes(trannies too).   Verdens kuleste bartender (Mathias - The Pub) 

   

   

   

   

 • Publisert: 21.04.2017, 17:54
 • Kategori: Wear and gear
 • 3 kommentarer
 • hits