Fabian Raw

INSTAGRAM & SNAP: venjar

Sommerferie!?

 • Publisert: 31.05.2017, 16:07
 • Kategori: Party on down
 • Haaaaiii da er enda et skolehalvår over. Hjeeelpes meg som eksamenstiden tar knekken, spesielt når det skjer så ufattelig mye annet på en gang. Men alle disse utfordringene man ofte kaller problemer er kun trapper som leder opp til et bedre og større selv. For noen år siden var det å studere på BI kanskje det siste jeg kunne tenke meg, men når jeg ser tilbake på de 2 siste årene, har jeg lært helt ufattelig mye mer om meg selv. Det har mye om min omstilling i mindset, åpenhet og fleksibilitet å gjøre, men også evnen til å tenke langsiktig.


  Jeg peker for å vise gunsa :) Eldste trikset i boken

  Det å se målet langt der fremme, vite at veien ikke er rett og at man må se lengre enn den første svingen. Man kan se på det som en landevei, med tuneller hvor livet i perioder er mørkt og hvor lyset kun er i å skimte i det fjerne. I perioder er veien ujevn, smal og man forviller seg ut på avsporinger. Det er derfor det er så viktig å ha fokus på hvor man skal og hvor man vil. Det i seg selv er ikke lett alltid.


  The road

  Nåå skal jeg feire littttt med å se venner igjen, gå turer i marka og i fjellet. Om ikke lenge stikker jeg vil Ørsta Volda med fjordane-prinsessen for å bo i en glasskuppel noen dager. Det blir villt.

  Nå sitter jeg på parkteateret og ser ut på himmelen som faller ned. Men jeg vet det kommer sol snart.

  Fra nå begynner bloggingen for fullt igjen og jeg har MYE å dele og uttale meg om. So keep your eyes peeled ;)

  Og btw tips på Netflix : BBC life: Africa om du er klar for en åpenbaring om hvor brutal, vakker og sårbar verden er - eller Hitlers Bodyguards om du er like history mystery buff som meg!

  & of course en digg låt 

  ENjoy!

  K4BAm7zN9wQ

   

   


   

   

   

 • Publisert: 31.05.2017, 16:07
 • Kategori: Party on down
 • 3 kommentarer
 • Fra å bli ranet på OSL lufthavn til å bli skjemmet bort av YSL

 • Publisert: 13.05.2017, 17:15
 • Kategori: Party on down

 • Shirt & coat from COS. Shades from Ray Ban obviously B-)
   

  Wow det er lenge siden jeg har satt meg ned med bloggen nå. Det har gått i ettttttt den siste tiden med det ene og det andre, med oppturer og nedturer, forventninger og skuffelser. Jeg trente for første gang i går på lenge og el-gitaren min har samlet støv i over en måned. Men jeg klager ikke, for jeg merker jeg trives langt bedre med en variert og tettpakket agenda. Etter eksamen #2 i Kulturell Finansiering, passet det bra med en tur til Stockholm med invitasjon fra YSL beauty. Noen ganger er det utrolig digg med avbrekk og denne gangen falt denne invitasjonen på en perfekt dag. Men så er det jo urtypisk meg at glemmer å gå gjennom weekend bagen. Plutselig står den sure svenske service-ansatte der med lommelerken min full av Maker's Mark bourbon og Leatherman kniven jeg har hatt i gud vet hvor mange år, i hånden.

  Manglet bare en bombe der liksom..Okay ja jeg burde vite nå at det ikke er lov å ha med et visst antall veske gjennom kontrollen iom at "alle" er potensielle terrorister - men jeg fikk fasken meg ikke lov å helle ut innholdet, og lommelerken med stor affeksjonsverdi for meg ble "destruert" av Avinor sine særdeles lite serviceinnstilte ansatte. Hun som åpenbart var koordinator og ansvarlig hadde åpenbart jobbet der for å lenge og det så ut som hun hatet alle hun hvilte øynene på, samtidig som hun skrek ut og kjeftet til alle som ikke er vant til det nye systemet. Wow?! Da jeg spurte høflig hun som ransaket meg, om de ikke bare kunne helle ut innholdet i søppelkassen, fikk jeg i svar at "da vil det kunne lekke av søppelet" - neeeiiiii seriøst, kan det? Hva med å være littt kul med en folk og se an situasjonen når et kjærestepar er på vei til Stockholm. Det systemet der er HELT på huet. Om noen skal bombe et fly or hva enn galskap terror, så er vel der der GANSKE ut på dato. 

  Selv om fashion-miljøet er infamøs for å være overfladisk og kynisk; så har jeg ikke møtt så mange søte mennesker i løpet av 24 timer på lenge. YSL beauty gjorde virkelig hele turen til en drøm, og hotell Diplomat i Stockholm er virkelig å anbefale!


  Frokostbuffet på Diplomaten Hotell
   

  Jeg og Kristine kom oss såvidt det var gjennom oppholdet uten å krangle - kun en liten "Gossip Girl" dramascene på Stureplan og inne på COS før vi fant tilbake til hverandre på Riche, en av de hyggeligste restaurantene og brasseriene i byen. Jeg har hørt fler si at det er i starten av forholdet man krangler mest, at dette er kun et sunt tegn og begynnelsen på noe langsiktig. Kanskje det er litt som med dype relasjoner som med sykdommer - at vi må sloss og gjennom smerte og feber helt til kroppen lærer seg hvilke koder som må til og gjør deg mer eller mindre resistent. I mine tidligere forhold kom alltid kranglingen mot slutten og endte det hele med en svær ondartet svulst. 

  Turen var alt i alt vellykket og vi fikk kult selskap av noen kule folk på vei hjem. Litt kjipt å se Gardermoen dekket av sne fra fugleperspektiv i mai, men jeg har funnet ut at jeg ikke gidder å reflektere eller la meg forundre og overraske av værforhold lenger, så lenge jeg bor i dette hjørnet av verden. En kort tur hjemom og rett på skolebenken med Thea for å rase gjennom økonomistyring til 9 på kvelden; en smak av jetsetter-livet haha!

  Igjen takk til YSL beauty for bra fest, produkter og et utrolig bra opphold i Stockholm.


  De danske influencerne hadde nesen litt høyt i været men Laura Tønder gjorde opp for alle :)


   Riche reddet middagen og stemningen <3
   


  Spoiled

   

   
   

 • Publisert: 13.05.2017, 17:15
 • Kategori: Party on down
 • 13 kommentarer
 • Well hung over

 • Publisert: 28.01.2017, 22:50
 • Kategori: Party on down
 • Haiiii det ble littttt for mye bourbon i går. Jeg våknet og var fortsatt ikke edru og måtte konsentrere meg om å ikke kaste opp. NOT good. Den beste medisinen er å puste dypt ned i magen til du sovner. Jeg våknet halvannen time senere med et smil om munnen og skirenn på TV. 

  Men kvelden var goood as can be.


  Me and the birthday girl with ruby red lips


  Favorite shot from the whole evening
   

  Før jeg dro ut, dro jeg innom min frisør Gosia på The Gossip og fikk en quick groom. Hun er den eneste som forstår seg på håret mitt, selvom jeg aldri forstår meg på henne. But she's a doll. Jeg dro videre med en kompis innom en vernissage på Rod Bianco og så Bertil Greging sine siste verker, møtte flere kjente og videre rett i bursdag.

  Nå ligger jeg sidelengs i sengen, ser Drive og her blir jeg.


  Ryan Gosling in Drive
   

   

      

   

   

   

   

 • Publisert: 28.01.2017, 22:50
 • Kategori: Party on down
 • 0 kommentarer
 • hits