Fabian Raw

INSTAGRAM & SNAP: venjar

Meat free days

 • Publisert: 08.02.2017, 22:45
 • Kategori: Kosthold

 • Me TBT couple summers ago
   

   

  Haiiii,

  Noen dager merker jeg at kroppen min er resistent mot dårlig mat, og jeg må ha noe fresht. 

  Jeg har startet med meat free monday nå, og det ender fort med at flere av ukedagene blir kjøttfrie. Personlig synes jeg hele veganer-hysteriet er patetisk. Det er blitt en snobbekultur på linje med hipsterne og det er helt tydelig også en trend som er kommet sterkere. Det er aldri vært naturlig for mennesket å ikke jakte. Om evolusjonen fører oss dit hvor et rent plantebasert kosthold kan kompensere for all den gode maten som inneholder kjøtt. Then so be it. Det vil bli et mer bærekraftig samfunn, uten industrialisert kjøttproduksjon som kun bryter ned planeten vår. 

  Det er kun når det blir manisk og hvor kostholdet tar over hverdagen din, at jeg blir rasende. Mennesker som begrenser seg, og går omveier i livet, sitter utmattet og utsultet i en fremmed by fordi de ikke fant noe mat uten kjøtt eller animalsk fett. Vel, det blir rett og slett for dumt. 

  Balanse, igjen. Og når jeg kjenner at kroppen min trenger noe lett, fresht og digg, da går jeg for det. 

   


  Mhhhm. Wok with chick peas, feta chese and cashews (always start with sunflower oil, glove of garlic and some chili peppers) and garlic bread on the side. I use soy sauce to salten.


  From last night at my brother's place. He's a culinary genious, and can make any dish taste like high heavens. These are only condiments and the home made nan-bread for a super tasty veggie indian meal (use chick peas and potatoes instead of meat)
   

   

 • Publisert: 08.02.2017, 22:45
 • Kategori: Kosthold
 • 2 kommentarer
 • hits